Arsenal er iblandt de syv klubber, som har fået tilbudt midtbanespiller, Denis Suárez, af FC Barcelona. Den spanske landsholdsspiller vil gerne væk fra den catalanske klub, fordi han ønsker mere spilletid, og det kan han i øjeblikket ikke få under Ernesto Valverde.

LEON, SPAIN – OCTOBER 31: Denis Suarez of FC Barcelona in action during the Spanish Copa del Rey match between Cultural Leonesa and FC Barcelona at Estadio Reino de Leon on October 31, 2018 in Leon, Spain. (Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Suarez, som tilbragte to år hos Manchester City som ungdomsspiller, er blevet vraget af Ernesto Valverde og har knapt nok optrådt for Camp Nou-klubben i denne sæson.

Rygterne har længe svirret om en Suarez-afsked denne vinter. Det er også blevet rygtet, at Barcelona privat har været i kontakt med spillerens omverden i denne uge. Alene med det ene formål; at få ham til at skifte. Derfor har hans agenter da heller ikke spildt tiden og har tilbudt ham til flere Premier League-klubber. Han er angiveligt blevet sat til salg for 14 millioner pund.

Fremtid hos Gunners?

Den 24-årige playmaker tilbragte en sæson hos Unai Emery og Sevilla, idet han fandt det svært at få sit gennembrud hos Barca. Derfor kender Arsenal-træner særdeles godt til midtbanespillerens evne og talent.

Og med sådan en pris, er det måske en handel, som Gunners bliver nødt til at overveje. I øjeblikket leder klubben efter potentielle spillere, som kan erstatte Aaron Ramsey, der forlader klubben i 2019.

Flere spanske medier beretter om, at Chelsea og Arsenal har forhørt sig omkring Suarez, men The Independent mener at vide, at han blev tilbudt til en række klubber.

FC Barcelona har solgt Denis Suarez en gang før. Det var til Villarreal. Her var de så smarte at lave en tilbagekøbsklausul, så de kunne hente ham tilbage for 3,1 millioner pund, hvilket de gjorde efter en sæson hos Den Gule Ubåd.