Carlo Ancelotti spilder formentlig ikke nogen tid i hans forberedelser på at forbedre de nykårede Bundesliga-mestre, Bayern München, frem til den næste sæson.

LONDON, ENGLAND – MARCH 6: Alexis Sanchez shoots past Tottenham’s (L) Mousa Dembele and (R) Kevin Wimmer during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on March 6, 2016 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Ifølge tyske kilder har Bayern München nemlig indledt forhandlingerne med Arsenal-stjernen, Alexis Sanchez.

Bayern, som sikrede sig den femte Bundesliga-titel i træk med en 6-0 sejr over Wolfsburg i weekenden, har gjort det til en vane at ødelægge Arsenal.

I de sidste tre indbyrdes opgør mellem de to hold, har Bayern bl.a. vundet 5-1, og smed Arsene Wengers tropper ud af Champions League med en samlet 2-10 ydmygelse.

Nu forlyder det, ifølge Sport Bild, at Bundesliga-mestrene forsøger at ødelægge Arsenal på en måde ved at lokke deres bedste spiller væk fra Emirates.

Hvor ender Sanchez henne?

Sanchez’ fremtid har været evig kilde til spekulation, lige siden chileneren afslog at binde sig til London-klubben tidligere i denne sæson.

Arsenal er angiveligt villige til at lade Sanchez blive den bedst betalte spiller i klubbens historie med en ugeløn på 2,7 millioner kroner.

Ifølge Bild har Sanchez’ agent, Fernando Felicevich, som også er agent for Bayern-spilleren Arturo Vidal, været i München for at tale kontrakt med den tyske klub, men der nævnes ingen sum.

Den 28-årige chilener har været fast mand for Gunners siden 2014, hvor han ankom fra Barcelona i en handel til en værdi af omkring 300 millioner kroner. Siden da har han optrådt 137 gange for Arsene Wengers mandskab, hvor det er blevet til 66 mål. Han hjalp blandt andet klubben med at vinde FA Cuppen i 2015 med et mål i 4-0 sejren over Aston Villa i finalen.