Chamberlain har de seneste par dage været en af mest ombejlere herre i fodboldmedierne. I går kom det frem, at englænderen havde afvist et skifte til Chelsea, fordi han hellere ville vil Liverpool. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu har den ombejlede englænder igen skiftet mening. Tidligere på ugen blev det slået fast, at han ikke ville forlænge med Arsenal, med hvem hans kontrakt udløber med næste sæson. Det kom frem, at han var blevet tilbudt at komme til Premier League rivalerne fra Chelsea, men det skifte afslog han også for nylig.

I følge flere engelske medier vil kantspilleren nu til Liverpool og Jürgen Klopp, der længe har været på udkig efter en back, der også kan spille kant. Men også den klub, har den kræsne landsholdsspiller afslået.

 (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

I følge det spanske medie Estadio Deportivo, har Arsenal angiveligt tilbudt spilleren til La Liga klubben Real Betis.

Chamberlain, der lige er fyldt 24-årig har ellers gjort det mere end udmærket for Wengers mandskab.

Franskmanden valgte i slutningen af sidste sæson at gå over til det nu meget brugte 3-5-2 eller 3-4-3 system, hvor Chamberlain fungerede som wingback sammen med Hector Bellerin.

Det system har manageren valgt at fortsætte med denne sommer, og det betyder altså, at Chamberlain fungerer som venstreback også i denne sæson.

Hovedpersonen selv har dog ikke bekræftet noget endnu. Rivalerne Manchester City med Pep Guardiola har også tidligere på sommeren konstateret sin interesse i spilleren.

Chamberlain kom til Arsenal i 2011 fra Southampton, hvor han fik sin fodboldopdragelse i ungdsomsårene. Siden skiftet har han spillet over 150 kampe for Arsenal i Premier League med omkring 20 mål til følge.