Enten Napoli eller Inter kan måske se frem til en ny angriber fra den engelske storklub. Det skriver mediet The Sun.

Af Anders Lang Jensen

BREMEN, GERMANY - AUGUST 07: Max Kruse and Fin Bartels of Bremen challenges Gary Cahill, Cesc Fabregas and John Terry of Chelsea during the pre-season friendly match between Werder Bremen and FC Chelsea at Weserstadion on August 7, 2016 in Bremen, Germany. (Photo by Joachim Sielski/Bongarts/Getty Images)

Photo by Joachim Sielski/Bongarts/Getty Images

Og reporter i Italien kan også informere om, at spanske Diego Costa er blevet tilbudt til de to store klubber i støvlelandet.

Atletico Madrid har ellers været interessant for den spanske angriber og hans agent. Men Costas agent Jorge Mendes, vil også forsøge sig med angriberen i det italienske.

Grunden til at den engelske storklub tilbyder Costa væk, er fordi de skal gøre plads til Romelu Lukaku, som kan være på vej tilbage til sin tidligere på broen. Både for at gøre plads i truppen, men også i et tungt lønbudget.

Napoli skulle i øjeblikket føre kampen om den udskældte angriber. De har netop sagt farvel til stjernen Gonzalo Higuain, og manger derfor en ny målscorer i angrebet. Selvom Napoli ellers har hentet polske Milik ind fra Ajax, vil de skabe en stor konkurrence om de forreste pladser.

Læs også: Leicester sætter forventninger til næste sæson: Burde de gå efter mere?