Manchester er nok den klub i Europa, der har flest  ‘store’ spillere med kontraktudløb. Listen tæller blandt andre Bacary Sagna, Gael Clichy, Pablo Zabaleta og Yaya Toure. Især sidstnævnte er vigtig. 

AF KRISTIAN PARIS 

Yaya Toure har nemlig slået sit ønske om at blive i klubben, faktisk er han opsat på at slutte sin karriere i klubben, og han slår samtidig fast, at fansene betyder mere for ham, end den lønseddel han får udbetalt hver måned.

Det indrømmer den 34-årige landholdsspiller fra Elfenbenskysten i et interview med den britiske avis Daily Mail .

 

En ret overraskende udtalelse, eftersom Toure praktisk talt blev ‘frosset’ ude af førsteholdet
tidligere på sæsonen af Pep Guardiola. Men i løbet af sæsonen fik afrikaneren kæmpet sig
tilbage til startopstillingen er midtbanespilleren sluttede sæsonen på fornemste vis.
Watford v Manchester City - Premier League

“Jeg bliver nødt til at være ærlig. Jeg ville elske at have spillet mere. Jeg vil blot gøre det for at slutte tiden i City. Det er hvad jeg vil. Jeg er i hvert fald i stand til at spille mere.” 

“Jeg agter at blive ved med at spille – det er det bedste for mig” forklarede City stjernen i interviewet.

 

Toure har netop set en af klubbens helt store spillere sige farvel og tage afsked. Det skete, da Pablo Zabaleta, der har været i klubben i ni år, ikke fortsætter i klubben i næste sæson, og argentineren blev således hyldet i sin sidste kamp for de blå fra Manchester.

Men Toure slår modsat fast, at han ønsker et ordentlig farvel, når hans tid kommer. Derfor håber han også, at klubben vælger at forlænge kontrakten med spilleren i endnu en sæson.

“Jeg vil have et ordentligt farvel. Jeg bliver nødt til at være ærlig overfor fansene: I har været helt specielle og det har været en fantastisk tid i klubben.