Af Anders Lang Jensen

Antonio Conte har forvandlet Chelsea-holdet totalt i denne sæson, og ligger på en solid 1. plads i Premier League. Senest denne weekend slog man for alvor fast, at Contes mandskab er overlegne, da de slog Arsenal 3-1 i en stensikker præstation og 3 point.

Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images

Den italienske succesmanager ligner en tilfreds mand for tiden, og har virkelig fået fansene bag ham på det frygtede Stamford Bridge. Han er kommet med en enorm energi og gejst, som man kun kan have respekt for. Men æraen kan allerede være slut. En klub hjemme i hans elskede Italien kommer ind i kulissen, og vil erobre Conte til deres manager-sæde.

Det italienske medie Tuttosport skriver, at Serie A-klubben Inter Milan vil have Conte som deres manager. Stenrige kinesiske ejere har købt traditionsklubben, og vil forvandle San Siro-holdet som i de gode gamle dage. Tidligere på sæsonen fyrede klubben Frank De Boer, så sædet er altså ledigt.

Ejerne af Inter vil give Conte en 4-årig kontrakt på svimlende £13m til den tidligere italienske manager. Hvis Conte skulle være interesseret i tilbuddet, vil han samtidig få £350m til at bygge det nye hold op igen, skriver mediet.