gettyimages-491269628Allan Kuhn her som midlertidig cheftræner for AaB. Foto: Getty Images

En trænerfyring efter et mesterskab? Det er ikke noget, man ofte hører om, men Allan Kuhn kan blive offer for det scenarie i den svenske klub, Malmø FF.

Af Emil Plovgaard

Det er blot ti måneder siden, at den tidligere assistenttræner for AaB overtog roret i den svenske Allsvenskan-klub, men nu kan han altså allerede være på vej væk fra klubben, på trods af, han i denne sæson har formået at hente et svensk mesterskab hjem til klubben fra Skåne.

Det er Allan Kuhns første mesterskab som cheftræner, og derfor kan det da også vække opsigt, når der i Malmø allerede nu spekuleres i en fyring af den danske træner.

Det er efter sigende utilfredshed i truppen, der er skyld i, at Allan Kuhn nu kan risikere en trænerfyring. Klagerne bunder i ud, at man ikke mener, at den altid smilende bornholmer har et klart spilkoncept, og at holdet derfor mangler en Plan B, når Plan A ikke fungerer optimalt.

Derudover bygger uroen, eller utilfredsheden, også på, at man er utilfreds med succestrænerens manglende erfaring i embedet.

Ifølge den svenske avis Expressen har Malmø da også kigget efter mulige emner som fremtidige trænere, men har altså afvist at kommentere på situationen.

Malmø kom stærkt igen efter nogle startvanskeligheder, og kom derefter i fuldt vigør, hvor det lykkedes klubben at hente 66 point i 30 kampe med seks point ned til nærmeste forfølger fra AIK.