Dortmund kan måske allerede til vinter, når januartransfervinduet åbner igen, miste deres angrebs es, der længe har været rygtet væk fra klubben. Læs, hvem der nu vil købe den lynhurtige angriber her. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpools boss Jürgen Klopp forbereder lige nu at hente hans egen tidligere spiller til Anfield, når det igen er muligt at hente forstærkning til januar næste år. Det drejer sig om landsholdsspilleren fra Gabon Pierre-Emerick Aubameyang, der meget snart kan blive genforenet med sin tidligere manager. 

Den 28-årige afrikaner har været i god form indtil videre i sæsonen. Han står noteret for 17 mål i 19 kampe, men alligevel rygtes han til at være utilfreds på Siganl Iduna Park.

(Photo by Simon Hofmann/Bundesliga/DFL via Getty Images)

Utilfredsheden, der nu formentlig har ført til et skifte væk fra Tyskland begyndte allerede i sommers, da BVB sportsdiretkøren nægtede at accepterede angriberens anmodning om at skifte klub.

Og efter den nye sæson var begyndt så det ud til, at diskussionerne var lagt på hylden, og det kun handlede om at spille fodbold. Men sådan forholdt det sig ikke. Aubameyang har ført Dortmund til en vanvittig god start,  hvor de stadig er ubesejret i deres første syv kampe i den bedste tyske række.

Men siden de tabte 3-2 på hjemmebane til RB Leipzig for 11 runder siden er det kun gået ned ad bakke. Dortmund har i alle turneringer kun vundet én kamp – 5-0 over FC Magdeburg fra den tredje bedste tyske række.

I den tid er det for det meste manager Peter Bosz der har taget overskrifterne og skraldet for spillerne. Den tidligere Ajax manager er blevet kræver fyret af mange fans, der ikke ser ham i klubben i fremtiden.

Og med et ulmende trænerskifte kunne det også godt tyde på, at klubben ikke formår at holde på deres stjernefrø, Aubameyang, der både er blevet rygtet sammen med Man City, Liverpool og Real Madrid.

Men det er i sær Liverpool, der ser ud til at ligge bedst til at hente den 28-årige angriber til januar. I følge flere medier er det tilstedeværelsen af Aubameyangs tidligere træner Klopp, der er en de store faktorer der spiller ind, hvis han skulle skifte.