Hollandske Ronald Koeman står i spidsen for Everton, og er klar til at snyde Arsenal for stjernespiller. Det skriver The Sun.

Af Anders Lang Jensen

Julian Draxler  during the UEFA EURO semi final match between Germany and France at Stade Velodrome on July 7, 2016 in Marseille, France. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto via Getty Images)

Photo by Foto Olimpik/NurPhoto via Getty Images

Det kommer som noget af et chok, at Everton nu vil snyde the gunners for Julian Draxler. Det erfarer engelske medier i dag.

Tyskeren, der spillede en god EM-slutrunde for Tyskland, vil væk fra Wolfsburg. Og Arsenal har i lang tid, ført kapløbet om den unge offensivspiller.

Men den nytilkomne manager på Merseyside Koeman, vil bruge de enorme summer af transfer-penge. Og det er på tyskeren. En handel, som ville være enorm for en klub som Everton.

Den tyske klub Wolfsburg afviser, at den 22-årige kantspiller, er på vej væk fra klubben. Men Draxler har selv overfor medierne gjort det klart, at han ønsker nye udfordringer.

Hvis Wolfsburg skulle ændre mening, skal interesserede klubber op med den store tegnebog. Hele £63m lyder hans frikøbs-klausul på.

Arsenal-manager Wenger vil ikke købe spillere, for så enorme summer, hvorfor et skifte til the gunners for Draxler, ligner mere og mere et skifte, som blot er en drøm for tilhængerne af London-klubben.

Læs også: Pogba til United: Fire spillere som Juventus går efter