Premier League er en af de hårdeste ligaer i verden. Ikke kun for spillerne, men i særdeleshed også for managerne. Intet andet sted i Europa har klubbernes øverste chefer så kort snor som dem i England. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu er de på den igen. Premier League kan efter bare nogle ugers aktivitet allerede se den første manager falde – og han bliver bestemt ikke den sidste.

Der er tale om Crystal Palaces hollandske manages Frank de Boer. Godt nok er der kun spillet tre Premier League kampe, men flere kilder melder allerede om uroligheder på Selhurst Park, hvorfor han kan ryge ud allerede i weekenden.

The Times skriver, at den hollandske managers position i klubben er under overvejelse af Palace bestyrelsen, efter resultaterne bestemt ikke har været med den tidligere Barcelona boss. Det middelmådige engelske mandskab har nemlig tabt samtlige af de tre kampe de indtil videre har spillet. Og et lover ikke godt for resten af sæsonen.

For man skulle tro, at det var alle de store klubber såsom Arsenal, United og Chelsea som de har mødt. Men det har det ikke; sæsonens første modstander hed oprykkerne fra Huddersfield, der blev tabt med 3-0.

Derfor rendte man ind i Liverpool på Anfield, der meget knebent med tabt med 1-0. Og sidste kamp tabte man 0-2 på hjemmebane til Swansea.

Hvis Palace bestyrelsen vælger at skille sig med de Boer efter blot tre spillerunder, har de allerede en afløser klar. Der er nemlig tale om den tidligere engelske lansholdsstræner, Roy Hodgson, der ikke har stået i spidsen for et hold siden EM 2016 med England.

Her røg landsholdet meget skuffende ud til de storspillende islændinge, der overraskede alt og alle med deres direkte offensive spil.