Den franske landsholdsspiller Griezmann er en af sommerens hotteste transferemner og derfor er der naturligvis en masse spekulationer om angriberens fremtid, efter EM. Nu har hovedpersonen så selv afsløret, hvor hans fremtidige fodboldår er. 

Af David Paris 

Antoine Griezmann har endegyldigt sat en stopper for alle spekulationerne i medierne omkring den franske landsholdsspillers fremtid. Han har nemlig netop nu skrevet under på en ny femårig-kontrakt med Atletico Madrid, hvor han i forvejene spiller. Det betyder altså, at angriberen, eller fløjspilleren, først kan forlade Vicente Calderon i år 2021.

Interesserede klubber må finde sig en anden spiller

Den 25-årige professionelle fodboldspiller, der i øjeblikket er en profil på det franske landshold, der indtil videre har nået ottendelsfinalerne under EM, har hen over sommeren, og vinteren, været sat i forbindelse med en række andre europæiske storklubber. Dette ikke helt uden grund.

Antoine Griezmann of Club Atletico de Madrid, Pepe of Real Madrid during the UEFA Champions League final match between Real Madrid and Atletico Madrid on May 28, 2016 at the Giuseppe Meazza San Siro stadium in Milan, Italy.(Photo by VI Images via Getty Images)

Griezmann har nemlig nettet 32 gange i alle turneringer i denne sæson for den spanske hovedstadsklub, og det er som sagt ikke gået ubemærket hen i resten af Europa. Blandt andet Manchester City, Chelsea og Bayern München har meldt deres interesse, men de må altså nu se sig andetsteds efter en eventuel forstærkning til truppen.

En glad Griezmann fortalte tidligere i dag til Atletico Madrids officielle hjemmeside: “Jeg er meget tilfreds, og meget glad over tilhøre denne familie og dette projekt på Vicente Calderon (Atletico Madrids hjemmebane, red.).”

“Jeg ønsker at forbedre mig hvert år, og det kan klubben, trænerne og mine holdkammerater hjælpe mig med.”

Læs også: Kroatisk EM-spiller: Jeg er i forhandlinger med Atletico

Læs også: Udskældt angribers EM 2016 drømmehold