De fleste landsholdskaktuelle spiller er lige nu i gang med at forberede sig til sommerens store fest: VM i Rusland. Men andre stjerner tænker mere på den nye sæson efter sommerferien – En af dem er Manchester Uniteds store midtbanestjerne. 

Jose Mourinho har hævdet, at den belgiske landsholdsspiller, Fellaini, bliver på Old Trafford, men nu er et skifte til Serie A blevet aktuelt.

AC Milans sportsdirektør, Massimiliano Mirabelli hævder, at Marouane Fellaini ikke vil skrive under på en ny kontrakt med Man Utd, efter han har snakket med spilleren,

Fellainis kontrakt med de Røde Djævle udløber i juni, men dog har manager, Jose Mourinho, som førnævnt sagt, at han er overbevist om, at landsholdsspilleren bliver i Manchester i næste sæson.

Den 30-årige midtbanespiller kunne dog godt skifte til Serie A til sommer, i håbet om fast spilletid i fremtiden.

Marrouane Fellaini og Ander Herrera mod West Bromwichs Darren Fletcher. [Getty Images]

Fellaini er en vigtig spiller – det ved alle. Vi ved også alle, at han ikke kommer til at forlænge med United, men det er svær sag at sige noget om, ” har den italienske sportschef udtalt til Sky Sports Italia, efter klubben slog Fiorentina med hele 5-1 på Serie As sidste spilledag.

“Han har nogle meget attraktive egenskaber. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hente ham til klubben, når transfervinduet begynder igen til sommer. Han er vores øverste prioritet. Hvornår det sker kan ingen sige noget om, mens hans kontrakt udløber i juni – så mon ikke det bliver inden da. ” 

Fellaini har spillet 16 kampe, hvoraf 11 af dem er fra bænken, og har hjulpet klubben med at blive nummer to i Premier League i denne sæson.