Nye kilder afslører, at Tottenhams guldfugl, Harry Kane, ikke kommer til at spille rival-opgøret mod Manchester United, på grund af en skade. Hvordan London-klubben så stiller op, vides ikke, men en ting er sikkert, og det er, at træne Mauricio Pochettino skal finde en anden måde at score mål på.

Af David Paris 

Om Manchester United har forgiftet Harry Kane, sendt en mand ud for at skade ham eller bare bedt hele byen om at bede til Gud om, at Harry Kane ikke skal være med i kampen mod Tottenham i weekenden, vides ikke. En ting er dog sikkert, og det er, at den engelske stjerneangriber Harry Kane, ikke kommer på banen i morgen, lørdag, når Manchester United mod Tottenham Hotspurs.

I Premier Leagues sidste runde, blev Harry Kane skadet med en forstrækning og han har tilsyneladende ikke formået at restituere godt nok, således, at han også kan spille kampen mod den røde del af Manchester Old Trafford. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Tottenham-træner Mauricio Pochettino fortæller til selvsamme avis, at han ikke ønsker at tage nogen chancer med 24-årige Kane, der indtil videre i denne sæson, har været involveret i mere end 50 procent af de scorede Spurs-mål, som klubben også bliver kaldt.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

I stedet ligger fokus på, at få ham klar til midtugens Champions League-kamp mod Real Madrid. Til det fortæller Pochettino følgende: “Vi kan ikke tage nogle chancer. Skaden er ikke så stor så vi vil se om han bliver klar til onsdag mod Real Madrid. Men til kampen i morgen, er det umuligt.”

“Du ønsker altid, at dine bedste spillere skal spille fra start og hele kampen. Det er vigtigt, at alle mand på banen er fit for fight og det er Kane ikke. Vi tror på, at truppen kan løfte opgaven og regner med andre spillere i Kanes fravær stepper op.”