Bayern Munchens nye træner Niko Kovac bekræfter, at Robert Lewandowski overvejer at skifte klub. 

Robert Lewandowski har længe været rygtet væk fra Bayern Munchen. Lewandowski har eftersigende været utilfreds med Bayern Munchens behandling af ham. Derfor var Lewandowskis rådgiver, for nogle måneder siden, ude og bekræfte, at Lewandowski overvejede at skifte klub.

VOLGOGRAD, RUSSIA – JUNE 28: Robert Lewandowski of Poland and Tomoaki Makino of Japan compete for the ball during the 2018 FIFA World Cup Russia group H match between Japan and Poland at Volgograd Arena on June 28, 2018 in Volgograd, Russia. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ligeledes bekræfter Bayern Munchens træner, Niko Kovac, nu at angriberen kan være på vej væk, da han overvejer at skifte klub. Dog siger han samtidig, at han ikke har i sinde at lade sin stjerne gå.

– Der er intet nyt omkring Roberts situation. Vi har en topangriber, og ham er vi slet ikke klar til at give slip på, siger Kovac ifølge The Independent.

– Det er sandt, at Robert går med tanken om at skulle spille et andet sted, men det er ikke kun op til ham, men også op til os.

– Vi vil opnå store ting med ham. Han er en fantastisk spiller, som har opnået meget i Bundesligaen. Han har scoret mange mål, og det kommer han også til i næste sæson.

Erstatning for Ronaldo?

Lewandowski har længe været rygtet til Real Madrid, som en eventuel erstatning til Cristiano Ronaldo, der forlod den spanske hovedstad til fordel for Juventus. Senest har Lewandowski også været rygtet til Chelsea, der hele sommeren har været ude efter en angriber.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/lopetegui-denne-spiller-skal-erstatte-ronaldo-i-madrid/

“Real Madrid-fans fik sig noget af et chok, da Cristiano Ronaldo valgte at forlade klubben denne sommer til fordel for Juventus. Og det fik det store spørgsmål frem i de fleste fans: Hvem skal erstatte Ronaldo? Mange troede det blev Chelseas Eden Hazard, men nu fortæller Lopetegui, hvem det bliver.”