Liverpool kunne tirsdag spille sig i Champions League-semifinalen, da de vandt samlet 5-1 over Manchester City, men nu er der kommet dårligt nyt for Liverpool-fans. En af Liverpools største stjerner er meget tæt på at lande en aftale med en af Europas største klubber. 

Der er tale om Liverpool-stjernen Emre Can, der angiveligt skulle være meget tæt på at lukke en aftale med den italienske gigant, Juventus.

LONDON, ENGLAND – JANUARY 02: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Emre Can of Liverpool during the Barclays Premier League match between West Ham United and Liverpool at Boleyn Ground on January 2, 2016 in London, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Tyskeren har kun et par måneder tilbage af sin kontrakt, der udløber til sommer, og han har allerede udelukket chancen for, at han skriver under på en ny aftale.

Juventus har jagtet den 24-årige midtbanespiller siden januar, men han har hele tiden fortalt dem, at han først vil skifte en gang i slutningen af sæsonen.

Men nu ser det altså ud til, at samtalerne har udviklet sig, og nu mangler han angiveligt kun at få de sidste detaljer på plads i kontrakten, og handlen skulle være på plads indenfor de næste to uger.

Can har også tiltrukket interesse fra Bayern Munchen, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Liverpool kunne også se sig selv miste deres aller største stjerne til sommer, nemlig Mohammed Salah. Real Madrid er klar til at smide en af deres stjerner den anden vej.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/kaempe-byttehandel-paa-vej-liverpool-smider-salah-til-madrid/

“Real Madrid er klar til at smide et kæmpe bud på Mohammed Salah fra Liverpool. Angiveligt skulle der være tale om en kæmpe byttehandel med en af deres bedste spillere. ”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/aah-nej-liverpool-saa-slem-er-salahs-skade/

Alle Liverpool-fans måtte holde vejret i sidste uges Champions League-kamp mod Manchester City, da deres helt store stjerne Mohammed Salah måtte udgå med noget, der lignede en lyskeskade.