Anders Lang Jensen

Engelske Manchester City kan måske se frem til en transfer-karantæne, ligesom man så Atletico Madrid blive dømt til.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Klubben på Etihad Stadium har nemlig hentet den 16-årige Benjamin Garré i klubben Vélez Sarsfield. Her skulle Manchester City angiveligt have ageret på en unfair måde i handlen. Derfor er klubben, der afgiver den unge spiller, ikke tilfreds med situationen og har meldt den engelske klub.

FIFA har dog afvist de første appeller, der er blevet sendt til fodboldforbundet, men Sarsfield forsøger videre. Et møde med forbundet CAS finder sted i næste uge med advokater parterne imellem for at diskutere sagen.

https://twitter.com/yousef738/status/880816302159523841

Argentinske Garré var først interessant for City, da han var 15 år gammel, men stortalentet skiftede først, da han fyldte 16 år. Kilder fortæller, at Citys sportsdirektør Txiki Begiristain har skrevet til den argentinske klub Sarsfield, at den 16-årige Garré skifter til Manchester City efter aftale med spillerens forældre. Det skriver mediet GiveMeSport.

Hvis den argentinske klub ender med at vinde sagen om det unge kæmpetalent, kan Pep Guardiolas klub se frem til en transferkarantæne som Barcelona, Real Madrid og senest Atletico alle har fået den at føle.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Klubben fra den blå del af Manchester lever meget på transfermarkedet, hvorfor sådan en karantæne ville være et dødsstød for den rigmandsejede klub.