Ifølge The Sun er en nuværende PL-manager favorit til at overtage manager-rollen hos the Gunners.

Af Anders Lang Jensen

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 16:  Roberto Martinez, manager of Everton greets Ronald Koeman, manager of Southampton during the Barclays Premier League match between Everton and Southampton at Goodison Park on April 16, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Photo by Gareth Copley/Getty Images

Overraskende nok er der tale om den hollandske Ronald Koeman, som er manager i Southampton. Arsenal har den rutinerede træner øverst på ønskelisten. Hollænderen har overrasket stort efter han overtog på St. Marys stadium efter Mauricio Pochettino. Og det har Arsenal altså også set.

Franske Arsene Wenger er 66 år gammel, og har et år tilbage af sin kontrakt med the Gunners. Han er den længst siddende manager nogensinde for en klub. Og han er en presset herrer for tiden. Arsenal fansene har planer om at protestere under lørdagens hjemmekamp mod Norwich. De er utilfredse med franskmandens udvikling af klubben.

Arsenal var tophold i første del af sæsonen, men har nu problemer med at sikre en top 4-placering.

Atleticos Simeone og PSG´s Laurent Blanc har også været nævnt som mulige arvtagere. Men er begge meget svære at hente til klubben.

Everton har faktisk også hollænderen på ønskelisten, da de har planer om at fyre Martinez, og derfor leder efter en ny træner på Merseyside.

Hollandske Koeman er 53 år gammel, og har 12 måneder tilbage af sin kontrakt med klubben fra sydkysten.