De tidligere Premier League-mestre valgte for kort tid siden at fyre deres træner uden en erstatning klar i kulissen. Fyringen kom som et chok for mange og spekulationerne går nu på, hvem der være ny træner i klubben, der råder over stjerner som Rahed Mahrez, danske Kasper Schmeichel og angriber Slimani. Vi har et bud. Hvem ved, måske bliver det ham. Læs mere i artiklen nedenfor. 

Af David Paris

Det engelske medie The Telegraph skriver, at Claude Puel meget vel kan blive præsenterer som ny Leicester City-manager inden for den nærmeste fremtid. Han har erfaring fra engelske klubber med blandt andet job i Southampton. Derudover har han dog primært været ansat i hjemlandet; Frankrig i klubber som Lyon, Monaco og Lille.

Leicester City valgte tidligere på ugen at fyre deres engelske træner, Craig Shakespeare uden at have en ny mand, klar til at tage over. Derfor er det, på midlertidig basis blevet assistenttræneren Michael Appleton, der står i spidsen for klubben, der for to sæsoner siden vandt det engelske mesterskab. For tre sæsoner siden sluttede de kun lige over nedrykningsstregen.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Direktøren for klubben, der blandt andet har danskeren Kasper Schmeichel på lønningslisten, Jon Rudkin ,er lige nu manden, der i døgndrift prøver at finde den rette mand til at føre Leicester City til toppen af Premier League.

En af de kandidater er franskemanden Claude Puel, der i juni måned i år blev fyret i Southampton efter at have ført klubben til en ottendeplads og en plads i Liga Cup-finalen. Mange betragtede dengang fyringen som en hård beslutning og hovedpersonen udtalte da også selv til flere medier, at han ikke forstod afgørelsen hos Southampton-ledelsen. Årsagen var dog angiveligt, at han skulle have raget uklar med en del af spillerne og at han derfor ikke kunne være frontfiguren for klubben udadtil.