Den nye manager på Old Trafford ville hente endnu mere stjernedrys til klubben, end han nåede. For selvom den portugisiske manager handlede voldsomt ind, ville han hente endnu en stjerne til. I FC Barcelona.

Af Anders Lang Jensen

BARCELONA, SPAIN - JANUARY 02: Ivan Rakitic of Barcelona in action during the La Liga match between Real CD Espanyol and FC Barcelona at Cornella-El Prat Stadium on January 2, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Det drejer sig om den stærke kroat Ivan Rakitic, som Mourinho altså var ude efter. Og det spanske medie Mundo Deportivo erfarer også, at Manchester United ikke var alene om interessen på den kroatiske landsholdsspiller. For Chelsea Antonio Conte, ville også have fingrene i Rakitic.

De italienske mestre i Juventus var klar, til at hente Rakitic, som direkte erstatning for Paul Pogba, men endte med Pjanic fra Roma, og så stoppede interessen fra Torino-klubben.

Spilletiden er ikke prangende for Rakitic i det spanske. Han spiller sjældent en fuld kamp, men trods alt de vigtigste opgør fra start.