Real Madrid-spilleren Lucas Vazquez kan være på vej til et af de største stadions i England, nemlig St. James Park. Det skriver det britiske medie, Daily Mirror.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det er ingen skam at være udenfor startopstillingen, når Gareth Bale og Isco står foran i køen til spilletid. Og det gør de i Real Madrid, hvor mange kæmper med hinanden om pladserne på midtbanepositionen. Nu lader det dog til, at den unge Lucas Vazquez søger mod nye himmelstrøg for at få noget fast spilletid i de knap så ømme ben. Det skriver avisen The Daily Mirror.

Det er uden tvivl Rafael Benitez, der tidligere har været træner i Real Madrid, der trækker i et par tråde for at få handlen til at lykkes. Det mener mediet at vide.

Rafa Benitez har været i et hav af klubber med mere eller mindre succes, heriblandt Real Madrid. I sidste sæson lykkedes det ham at skaffe Newcastle direkte oprykning til Premier League, så der atter bliver Premier League-bold på St. James Park.

26-årige Vazquez ankom til Real Madrids akademi som 16-årig og har optrådt for kongeklubben lige siden, på nær en enkelt afstikker til Espanyol på lån i sæsonen 2014-15.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt: West Bromwich byder på Barcelona-spiller