OB meddeler pr. dags dato, at man har stoppet samarbejdet med Kent Nielsen, som har fungeret som klubbens træner de seneste tre sæsoner.

ODENSE, DENMARK – AUGUST 07: Kent Nielsen, head coach of OB Odense gives instructions to Jens Jakob Thomasen of OB Odense during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and AGF Arhus at TREFOR Park on August 07, 2015 in Odense, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Det er blandt andet de sportslige målsætninger, som Kent Nielsen ikke har formået at leve op til. To gange i træk har man misset målsætningen om top 6, og derfor reagerer ledelsen i Ådalen nu.

På klubbens hjemmeside tager man afsked med Kent Nielsen. Klubbens sportsdirektør, Jesper Hansen, fortæller følgende om den nu tidligere OB-træner.

– Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Vi er på alle måder blevet en mere sammentømret klub og trup, og der er kommet en helt anden struktur over det arbejde, der bliver gjort i det daglige. Det har Kent været en meget vigtig del af, og der er skabt et meget solidt fundament at bygge videre på.

– Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år, og selvom vi hele tiden er kommet tættere på, så er vi nået til den beslutning, at det vil gavne klubben at skifte cheftræner. Der er bygget et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne, nye idéer og friske tanker, siger OBs sportsdirektør Jesper Hansen.

Hvem der tager over, er endnu uvist.

Opdateres…