Af Anders Lang Jensen

En række portugisiske kilder melder i dag, at Cristiano Ronaldo er træt af livet i Real Madrid, og denne sommer søger et skifte væk fra den spanske hovedstad.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Avisen A Bola har på deres forside i dag Ronaldo som angiveligt skulle være på sin vej væk fra kongeklubben på Bernabeu. Her skulle Ronaldo have fortalt ledelsen i Los Blancos at fremtiden ikke omhandler Ronaldo i den hvide trøje.

Den portugisiske stjerne har de seneste sæsoner vundet voldsomt mange titler både holdmæssigt for Real Madrid, men også individuelt som Ballon D´or har han fået fingrene i. Og selvom han forlængede aftalen med kongeklubben tilbage i november måned, vil han altså nu alligevel væk fra den spanske hovedstad.

Photo by VI Images via Getty Images

Tidligere har der været meldt om interesse fra kinesiske superklubber, der er klar til at smide £200m efter Ronaldo. Men et skifte til den stenrige kinesiske liga er angiveligt ikke interessant for Ronaldo, der enten forventes at skifte til PSG eller hans tidligere Manchester United, hvis det ender med et exit fra Real Madrid. Det skriver spanske Marca.

Den 32-årige superstjerne kunne ellers se frem til en ugeløn på £2m, hvis den endnu unavngivne kinesiske klub endte med at hente Cristiano, men et skifte til en anden europæisk storklub er altså at foretrække for Ronaldo.