Paul Pogba kan misse Manchester Uniteds sidste to kampe i Premier League og først vende tilbage til næste uges Europa League finale mod Ajax i Stockholm.

Af: KRISTIAN SKOVBY

Pogba skal deltage i sin fars begravelse denne uge, Fassou Antinie, der døde sidste fredag som følge af en langvarig sygdom, og træner Jose Mourinho vil give Pogba tid til at sørge med familien.

Pogba er forventet til at misse Uniteds sidste ligakampe, ude mod Southampton onsdag aften og vil blive givet valget til at misse søndagens kamp mod Crystal Palace på Old Trafford.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det tror jeg ikke,” sagde Mourinho, da han blev spurgt om Pogba ville være klar til at møde Southampton. “Jeg tror, at hans fars begravelse skal være mellem tirsdag og onsdag i Frankrig. Jeg tror ikke Paul er klar til at spille. Vi har ladet det være helt op til ham, hvornår han er klar til at vende tilbage.”

Med top fire ude af sigte og succeen af Uniteds sæson, der afhænger af om man vinder Europa League finalen mod Ajax og dermed sikre sig deltagelse i Champions League kvalifikationen næste sæson, Mourinho siger, at han vil fortsætte med at rotere sine spiller, så han er sikker på, at hans trup er i bedst mulige tilstand til Ajax-kampen.

Southampton vil være Uniteds 62’ende kamp denne sæson og Mourinho siger, at han aldrig har oplevet en sæson som denne i løbet af sin 17-år lange trænerkarriere. Marouane Fellaini, der færdiggjorde sin tre-kampes karantæne i deres 2-1 nederlag mod Tottenham i søndags, vil starte mod Southampton og Chris Smalling, Phil Jones, Juan Mata og Anthony Martial, forventes alle klar til at spille 90 minutter.