Det har set godt ud for Watford i Premier League i denne sæson. Nu risikerer en dum, dum fejl at spænde ben for klubbens ellers gode fremtræden indtil videre.

Premier League-klubben ligger solidt placeret i tabellens øverste halvdel efter ni kampe og 12 point. Desværre er klubbens aktioner uden for banen knap så heldige.

Den britiske avis Daily Telegraph kan nemlig afsløre, at klubben har sendt et forfalsket stykke papir fra storbanken HBSC til English Football League (EFL).

Det skete, da klubbens nuværende ejer Gino Pozzo blev ejer af klubben i 2014, mens den stadig var placeret i landets næstbedste række, The Championship.

Og det forfalskede brev kan vise sig at blive en sand katastrofe for Watford, der kan risikere alt fra minuspoint til tvangsnedrykning. Dog er det sidste mere eller mindre usandsynligt.

Sagen drejer sig om, at klubben i juli 2014 sendte et forfalsket brev fra banken HBSC til English Football League, hvori det fremgik, at Gino Pozzo personligt havde midler nok til at redde Watford, såfremt klubben skulle komme i økonomiske vanskeligheder.

Svindlen blev opdaget, fordi brevet efter sigende skulle komme fra HBSC Premier, der har med privatkunder, og ikke firmaer, at gøre.

Derudover siger kilder til avisen også, at det holdingselskab, Hornets Investsment Ltd. – slet ikke er kunde hos HBSC.

Det er kun sket to gange før, at en klub er blevet fratrukket point i Premier League. Det ene pointovertræk blev tildelt til Middlesbrough i 1996, fordi de meldte afbud til en kamp. Straffen lød på tre point. Derudover fik Portsmouth i 2009 også tildelt en pointstraf på ni point, for at blive sat under administration, da den var kommet i økonomisk uføre.