Efter italieneren noget overraskende og en smule skødesløst blev fyret fra den klub han mindre end et år tilbage havde vundet det engelske mesterskab, er der nu nyheder om Ranieris tilbagevenden. Måske ser vi ham igen i Premier League – denne gang mod Leicester City. 

AF KRISTIAN PARIS 

 

Det bekræfter den britiske avis The Telegraph her til aften. Den italienske manager ser ud til at vende tilbage til Premier League, men denne gang til Selhurst Park i Crystal Palace. Der sker efter klubbens seneste manager Sam Allardyce meget overraskende har valgt at forlade trænerjobbet i klubben, på trods af, at englænderen formåede at redde klubben fra nedrykning endnu en gang.

Chelsea v Sunderland - Premier League

Franskmændene fra FC Nantes er også villige til at tilbyde italieneren en mulighed for at erstatte portugisiske Sergio Conceicao, der netop har forladet klubben. Men Ranieri vil altså helst tilbage til Premier League og England.

St. Etienne og Nice ser også ud til at holde et skarpt øje med Ranieris situation, men den karimastiske manager ser altså helst sig selv i Europa, hvorfor den voksende interesse fra Kina også er blevet afmeldt.

At udråbe en ny manager før den nye sæsoner for The Eagles (Crystal Palace) er afgørende, og det bekræftes, at klubben har holdt samtaler med både Frank de Boer og den argentinske Mauricio Pellegrino, der nåede Copa del Rey finalen med La Liga mandskabet Alaves.

ACF Fiorentina v Cagliari Calcio - Serie A

Palace har måske også Burnleys Sean Dyche i tankerne til det ledige job i klubben, selvom englænderen dog stadig er på kontrakt med Premier League klubben, der netop klarede skærene i sæsonen.

Men med alle mulighederne i tankerne er det alligevel meget sandsynligt, at det netop er den tidligere Leciester manager, der tager over i Palace.

De mangler i hvert fald en mand med erfaring, og det har Claudio.