Enden af sæsonen nærmer sig og alle Europas klubbers begynder at se frem mod næste sæson, og næste sæsons transferaktivitet. Ligeledes er medier og fans begyndt at komme med rygter. Her er et vanvittig et. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det spanske medie Don Balon hævder, at Real Madrid er tæt på at lade en fra deres berømdte BBC trio, der består af Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo. Det kommer efter, der har været rygter om, at forholdet mellem Bale og Ronaldo ikke har været super godt på det seneste.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-TRAINING

Trio levede ikke op til forventninger i en af sæsonens største kampe, da de mødte by rivalerne fra Atletico Madrid i weekenden. En kamp der endte 1-1, og hvor trioen bestemt ikke spillede deres bedste kamp. Nu venter så denne måneds El Classico, der meget vel kan afgøre, hvem der løber med mesterskabet i sidste ende.

Heldigvis for Zinedine Zidane og co. leverede rivalerne fra den catalonske storklub Barcelona ikke den bedste kamp, da de i weekenden tabte alle tre point i deres 2-0 nederlag til Malga. Real Madrid er lige nu tre point foran Barca, plus de har en kamp i hånden.

FBL-ESP-LIGA-LEGANES-REALMADRID

 

Mediet slår fast, at både Zinedine Zidane  og præsidenten Florentino Perez er trygge og glade for trioen. Men med Bales formdyk i den seneste tid efter hans tilbagevenden fra skaden, er det ikke sikkert, at de tre fortsætter i næste sæson.

Ligeledes har Ronaldo heller ikke været helt i topform, hvilket lader ham tilbage med kun ét mål de sidste fem kampe – og kun to mål i Champions League.

Tredje angriberen Alvaro Moratas form er heller ikke til at prale med. På trods af det, er det alligevel lykkedes ham at score syv mål i de sidste ni kampe, selvom han kun har startet i fire af dem.