I sommers blev Barcelona nødt til at sælge deres brasilianske superstjerne Neymar til den franske hovedstadsklub PSG, der købte ham for over 1,6 milliarder kroner. 

AF KRISTIAN PARIS

Siden da har der floreret flere rygter om brasilianerens tilfredshed i den franske hovedstadsklub. Allerede da han kom til klubben blev der rygtet om flere intriger med nogle af hans holdkammerater. Deriblandt var hans tidligere holdkammerat fra Barcelona Dani Alves sammen med den sydamerikanske stjerne angriber Edinson Cavani.

Og nu kan han altså, under seks måneder, efter han kom til klubben, være på vej væk igen. Og det er ikke til en hvilken som helst klub.

Det er nemlig hans tidligere ærkerival fra Real Madrid, der er meget opsatte på at hente ham til klubben forud for den nye sæson.

Dertil hører det , at den PSG bliver nødt til at vinde Champions League ellers bliver han ikke i hovedstaden. Eller som et alternativ skal han vinde Ballon d’Or inden for de næste to år.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Rygterne går også på Neymar har et utroligt dårlig forhold til hans chef, Unai Emery, der også er blevet kædet sammen med en fyring.

 – Neymar er en spiller, der hvis han var i Real Madrid, ville have en langt større chance for at vinde den gyldne bold, Ballon d’Or, er Unai Emery blevet hørt sige.

-Madrid er en klub, der kan give alle store spillere, alt hvad de har brug for. Alle ved, at jeg længe har villet hente ham.

Real Madrid har siden Neymar spillede i Santos været interesseret i ham, men det faktum, at han kunne spille sammen med selveste Lionel Messi, var for tiltrækkende for ham, og derfor valgte han klubben i stedet for Real Madrid.

Flere medier slår dog fast, at spillerens far faktisk har været i kontrakt med Madrid efter han skiftede væk fra Barcelona og catalonien, hvilket kunne tyde på en handel i fremtiden.