Rooney har længe været en af de hotteste navne i den danske fodboldpresse. Han har været rygter væk til adskillige klubber, og spillerens fremtid er i den grad, svær at spå om. Læs det sidste nye her.

AF KRISTIAN PARIS

Manchester Uniteds kaptajn Wayne Rooney ser ud til at blive i klubben, på trods af massive rygter, der kæder ham sammen med et skifte væk derfra, efter en nogen skuffende sæson,  hvor englænderen har tilbragt mere plads på bænken end på banen og nu ikke længere en normal starter.

Rooney er den seneste tid blevet kædet sammen med et tilbageskifte til barndomsklubben Everton, ligesom rige klubber i Kina eller et muligt skifte til MLS i USA har været på tale.

The Toffees, der solgte Rooney tilbage i 2004 for omtrent 270 millioner danske kroner, er angiveligt den eneste Premier League klub den 31-årige landsholdsspiller er klar til at spille for. På trods af, at de ikke kan møde hans høje lønkrav.

 (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Rooney afslog muligheden for at skifte til Kina i februar ved at blive i klubben indtil slutningen af sæsonen. Men nu, hvor muligheden endnu en gang er der, er svært at sige, om englænderen ønsker at forlade hjemlandet og tage sin familie med til en total ny kultur.

Ifølge The Daily Mail, er det blevet utroligt attraktiv for Rooney at blive på Old Trafford. Han er nemlig stadig under kontrakt i endnu et år, ligesom der i den kontrakt er indskrevet en mulighed for, at han for en et-årig forlængelse øjeblikkelig.

Men det er dog svært at sige om Mourinho ønsker at holde den aldrende spiller i klubben helt til 2019, da Rooney trods alt, er en af de højest lønnede i klubben.