Det er en dyr fornøjelse ikke at leve op til sin kontrakt i en fodboldklub. Det får Chelseas angriber Diego Costa nu at føle. Londonklubben har nemlig valgt at straffe brasilianeren med en bøde for at blive væk fra klubbens træninger.

LONDON, ENGLAND – MAY 27: Diego Costa of Chelsea celebrates scoring his sides first goal during the Emirates FA Cup Final between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium on May 27, 2017 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det engelske medie, Sky Sports, beretter, at Chelsea har straffet Diego Costa for at blive væk fra klubbens træning. De forsvarende engelske mestre har angiveligt givet en bøde på 2,5 millioner kroner til den spanske landsholdsspiller, der er født i Brasilien, hvilket svarer til to ugers løn for den 28-årige angriber.

Costa er i øjeblikket rejst hjem til moderlandet Brasilien. De mange bøder lokker dog ikke den målfarlige angriber hjem til broen, hvor Antonio Conte står og venter.

-Hvis det er nødvendigt, bliver jeg i Brasilien. Jeg er åben for at bruge et år i Brasilien, uden at spille, selv hvis Chelsea giver mig en bøde for et års løn og ikke betaler mig. Jeg kommer stærkere tilbage. Hvis jeg var forkert på den, så tog jeg tilbage nu og gjorde, som de siger, fortæller Diego Costa til Daily Mail.

[yop_poll id=”4″]