Gennem mange år har Andreas Iniesta været en del af et stærkt Barcelona-hold, der har domineret og stadig dominerer international fodbold. Hans tidligere træner, Pep Guardiola er lige nu i Manchester City og måske kan han lokke midtbanespilleren til England. 

Af David Paris 

Der findes ikke mange typer som Andres Iniesta på en fodboldbane. Den spanske midtbanespiller er loyal ydmyg og knaldhamrende dygtig med et par fodboldstøvler på fødderne. Gennem hans 14 år på Barcelonas hjemmebane Camp Nou har han vundet 8 La Liga-titler, fire Champions League-trofæer og endnu flere pokaltitler.

Selvom den i dag 32-årige centrale eller offensive midtbanespiller har sagt, at han vil slutte sin karriere i den catalanske storklub, er der kommer nye informationer frem, der gør, at Iniesta måske, i den nærmeste fremtid, forlader Spanien til fordel for England.

Iniestats tidligere træner i Barcelona, Pep Guardiola er pt. manager i den engelske storklub Manchester City, hvor målet er at genvinde Premier League-titler. Guardiola og City har siden sommerferien været sat i forbindelse men ingen officielle forhandlinger er blevet indledt.

Sammen vandt de to ‘The Treble’ med Barcelona i 2009 og privat er de to angiveligt også gode venner. Det skriver det engelske medie Sky Sports. 

Ligner nu løber Iniestats kontrakt frem til 2018 men allerede til næste sommer kunne City snildt finde på at købe ham fri, men kun hvis Iniesta ønsker at flytte til England.

Iniesta siger: “Guardiola ved, hvad jeg vil, og mit ønske er at slutte min karriere her, ligesom jeg har sagt mange gange. Jeg er meget klar over, hvad jeg siger, og hvad jeg tror; alle ved det.

Jeg ville elske at slutte min karriere i Barcelona. Jeg har en kontrakt frem til 2018. Vi bliver nødt til at spørge direktørerne om de ønsker at forlænge min kontrakt, når tid er. Men jeg kan kun gentage, at jeg ønsker at gå på pension i Barcelona.”

Hvor tror du Iniesta kommer til at ende sin karriere henne? Giv din mening til kende i kommentarfeltet