Den engelske landsholdsspiller Daniel Sturridge er blevet fløjet hjem til England, mens hans holdkammerater ligger i en intens træningslejr i Spanien. Årsagen er en virus, som tilsyneladende ikke kan behandles godt nok i udlandet. 

Af David Paris 

I skrivende stund forbereder Liverpool sig på de næste par kampe. De ligger i en intens træningslejr på La Manga, som ligger i Murcia i Spanien ud til Middelhavet. Et godt tidspunkt at forbedre spillernes aftaler indbyrdes og den interne forståelse for hinanden, som Jurgen Klopp angiver som den primære årsag til træningslejren. Derudover er der 10 dage til næste kamp for The Reds.

I de kommende træningsdage kommer holdet, der indeholder profiler som Coutinho, Jordan Henderson og Roberto Firmino, til at undvære klubbens store angrebgsprofil Daniel Sturridge, idet han er blevet fløjet tilbage til Merseyside.

Den engelske landsholdsspiller har fået en influenza-lignende virus og trænede ikke med i gårsdagens to træningspas. Klubbens læger har vurderet mulighederne for at blive hurtigst rask til at være i England og af den grund blev han tidligere i dag fløjet tilbage til Liverpool.

Den 27-årige tidligere Chelsea-angriber forventes dog at være klar til klubbens næste kamp d.27 februar mod Leicester City. Holdets træner Jurgen Klopp fortæller følgende om træningslejren til klubbens hjemmeside: “Først og fremmest, tænker man måske, at det er “varm-vejr-træningslejr, men det faktisk slet ikke så varmt hernede. Det er en god ting, fordi vi ikke ønskede at træne et sted, hvor det er helt anderledes end i England. Vi ønskede kun at ændre omstændighederne en lille smule.”