Real Madrid har været en del i mediernes søgelys på det seneste. En masse kontrakt er er blevet forlænget, og Gareth Bale, er nu endnu en gang skadet. Men nu drejer det sig faktisk om en tidligere Real Madrid-spiller, der desværre skal i fængsel.

Af Kristian Paris

Det drejer sig om den tidligere Real Madrid og Chelsea legende, Ricardo Carvalho, der er blevet idømt en betinget fængselsdom, eftersom har snydt med at betale skat, da han var på kontrakt i Real Madrid.

Midtstopperen, der faktisk stadig er aktiv fodboldspiller,, selvom han er 39 år, er blevet idømt en syv måneders lang fængselsdom og en bøde på ca. 1,1 million danske kroner af Madrids skatteopkrævningssystem. Det skriver den britiske avis Sky Sports.

Men, faktisk accepterer den spanske strafferet ikke, at individer bliver idømt under to års domme, betyder det, at Carvalho ikke skal flytte fra sin klub I Kina til Madrid for at afsone sin dom.

Avisen skriver også, at den portugisiske landsholdsspiller har snydt for I alt 4 millioner danske kroner mellem 2011 og 2012, hvor han var under Jose Mourinhos ledelse, der nu er træner i Manchester United.

Edinson Cavani i duel med AS Monacos Ricardo Carvalho. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Den selv samme Mourinho, der også er blevet beskyldt for snatteskyd af skattevæsenet i Spanien, men de spekulationer har endnu ikke ført til beviser og e n endelig dom.

De spanske advokater gik I første omgang først efter, at han skulle et helt år i føngsel og betale 3 millioner i bøde. Men efter han blev fundet skyldig afviste dommerne reel fængselsstraf og formindskede desuden bøden med en tredjedel.

Carvalho har desuden vundet tre Premier League titler og to Liga Cups med Chelsea. I tiden i Madrid vandt han La Liga i 2012 og Copa del Rey i 2011.

Desuden var han også en del af portugisiske landshold, der I sommeren 2016 vandt EM.