Tottenham Hotspur er blevet chokeret over rygterne om, at Eric Dier er åben for et skifte til rivalerne fra Manchester United denne sommer.

Med deres forsøg på at hente Chelsea midtbanespiller Nemanja Matic, som angiveligt er gået i vasken, så har United øjnet sig muligheden for at købe Tottenhams Eric Dier i stedet.

United har allerede set et bud blive afvist på Dier – der både kan spille som i forsvaret, men også som midtbanespiller, hvor han i sidste sæson imponerede for Spurs, da Wanyama var ude med en skade.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Tottenham er fast besluttede på, at de vil beholde deres engelske- landsholdsspiller, der har været vigtig for klubben siden han skiftede fra Sporting Lisbon for kun 40 millioner kroner i 2014.

Han har allerede opnået over 100 kampe for klubben, plus 19 senior landskampe for det engelske-landshold.

Men ifølge det Guardian, så er Manchester United klar til at prøve og teste Spurs med et bud på omkring 500 millioner kroner.

De er også villige til at mere end fordoble han nuværende ugentlige løn på 700.000 kroner.

Uniteds vice-ejer Ed Woodward skulle eftersigende have talt med Daniel Levy i starten af sommeren, og Tottenham ejeren gjorde det klart, at Dier overhovedet ikke er til salg.

Men med United villige til at bruge mange penge og barndoms United-fanen Dier, der angiveligt skulle være klar til at skifte til Old Trafford, så kunne Spurs få svært ved at sige nej, til et bud fra Manchester.

Skulle United købe Dier, så vil det ikke være deres først store signing i denne sæson, da man i sidste uge offentliggjorde købet af Evertons Romelu Lukaku for en sum på omkring 650 millioner kroner. United skulle eftersigende også være tætte på at færdiggøre købet af Inters Ivan Perisic.