Engelsk medie fortæller hvad man kan forvente Manchester United gør, for at få råd til Antoine Griezmann-transfer.

Af Lasse D. Drescher

De seneste par dage har der været skrevet meget om at Manchester United og Atletico Madrid-stjernen, Antoine Griezmann skulle være nået til enighed, om et skifte, dog kun mundtligt. Intet er nedskrevet endnu.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Det forventes at Griezmann-handlen kommer til at koste omkring 750.000.000 kroner. Derfor skriver Independent også at Manchester United bliver nødt til, at vinke farvel til nogle stjerner, eller nogle dyrt betalte spillere, for at kunne få regnskabet til at kører rundt.

Independent skriver at Wayne Rooneys Kina-rygte nu bliver en realitet, da man kunne tjene rigtig mange penge på englænderen, samtidig med at hans lønning også ville forsvinde fra regnskabet. Der skrives samtidig at man på Old Trafford formentlig også kunne sige farvel til Marouane Fellaini og Anthony Martial.

Det har været en dyr forretning for Manchester United de seneste par år. Siden 2013 har Manchester United haft tre forskellige trænere, og de har tilsammen brugt omkring 4.433.000.000 kroner i den periode. Det er ifølge Independent 1.183.000.000 kroner mere end Real Madrid gjorde i samme periode.

Læs også: Journalist: Derfor handlede Arsenal ikke ind i januar