Foto: Tom Purslow/Man Utd via Getty Images

Morgan Schneiderlin, Memphis Depay og Anthony Martial. Foto: Tom Purslow/Man Utd via Getty Images

Rusland var engang stedet, hvor afdankede fodboldspillere søgte hen for at tjene den sidste mønt, inden de gik på pension. Sådan er det ikke mere.

Af Emil Plovgaard

Men nu kan den bedste russiske liga måske få lov til at opleve lidt stjernedrys igen. Således er Manchester Uniteds hollandske offensivspiller, Memphis Depay, blevet rygtet til den russiske hovedstadsklub, Spartak Moskva.

Den nuværende United-spiller har nemlig ikke meget succes i sin nuværende klub, hvor han har spillet siden ankomsten fra PSV Eindhoven i 2015.

Den manglende succes har fået medier til at spekulere i en ny klub til hollænderen. Således har Sport Express Russia også skrevet, at Spartak Moskva er interesseret i den hollandske kantspiller.

Mediet meddeler derudover også, at man allerede i det kommende transfervindue til januar skulle være klar med et bud.

Lejeaftale først – Derefter kan en permanent aftale diskuteres

Dog skulle der i første omgang være tale om en lejeaftale indtil den russiske sæson er forbi. Derefter kan en permanent aftale forhandles på plads, hvis Depay har leveret varen.

Memphis Depays gode ven, Quincy Promes, som i øvrigt også er hollænder, spiller i øjeblikket for Spartak Moskva.

Den russiske klub håber derfor på, at Promes kan være med til at lokke Depay til de russiske breddegrader.

Spartak Moskva er i indeværende sæson inde i en god stime. Således ligger man placeret på en første plads efter 14 kampe. Zenit St. Petersborg haler lige efter med tre point mindre.