Af Anders Lang Jensen

Franske Arsene Wenger har sagt, at han har planlagt sin fremtid, og at den snart bliver fortalt til medierne. Enten et stop fra fodbolden eller en forlængelse i Arsenal har længe lignet valgmulighederne for den franske manager. Men et andet manager-job kan komme ind i billedet for Arsenal-legenden.

Kan Wenger føre PSG til storhed?

Franske Paris Saint-Germain har for tiden Unai Emery siddende på trænerposten, men ifølge medier er ledelsen i den franske kæmpeklub ikke tilfreds med den tidligere Sevilla-træners resultater på banen. Et vanvittigt exit til Barcelona i Champions League og en øjeblikkelig 2. plads i franske Ligue 1 er hvad, træneren har formået.

Ifølge The Sun har den stenrige ejer i PSG nu taget konsekvensen af dette og tilbudt franske Arsene Wenger en 2-årig kontrakt som manager i den franske hovedstad. På ledelsesgangene over Parc De Princes tror man på, at Wenger kan bygge et stærkt Paris-mandskab op, og dermed bringe den franske storklub til storhed.

De seneste dage har det ellers lignet, at Wenger forlænger med Arsenal, men der er altså masser at forholde sig til, når man hedder Arsene Wenger. Der er massiv interesse i den rutinerede manager på Emirates Stadium.