FIFA Ballon d'Or Gala 2015 : News Photo

Den portugisiske Real Madrid-spiller, Cristiano Ronaldo, har fået ødelagt sin statue i hjembyen på Madeira.

En fan af Lionel Messi har været på spil på den portugisiske ø, Madeira, hvor Cristiano Ronaldo er født. Her har han vandaliseret statuen i Cristianos hjemby kort tid efter uddelingen af Ballon d’Or i den schweiziske by, Zürich.

Statuen er blevet spraymalet med Lionel Messis navn samt hans trøjenummer, nummer 10. Der er derfor ingen tvivl om, hvad synderen af vandaliseringen mener om Cristiano Ronaldo.

Løjerne blev opdaget kort tid efter Lionel Messi netop havde vundet sin femte Ballon d’Or foran rivalen Ronaldo. Til et interview med en lokal avis på Madeira udtaler Cristiano Ronaldos søster Katia Aveiro følgende:

“Det er en ubehagelig episode, og motivet er ren og skær jalousi. De frustationer som visse fæhoveder udviser i offentlighedens lys efterlader mig som portugiser med en følelse af flovhed.”

Lionel Messi vandt sin femte Ballon d’Or i hans karriere, da han indsamlede 41 procent af stemmerne hos spillere og træner rundt om i verdenen.

Ronaldo sluttede som toer, foran Messis holdkammerat Neymar, med 27 procent af stemmerne.

Der skrives meget om rivaliseringen mellem Messi og Ronaldo, men begge parter fortæller, at rivaliseringen udelukkende er professionel:

“Cristiano har mange kvaliteter, men jeg er på en forskellig måde, og han er på en forskellig måde. Vi har vores egne personligheder. ” fortæller Messi i ceremonien i Zürich.