Manchester United-træneren Jose Mourinho er klar i spyttet, når snakken falder på angriber Zlatan Ibrahimovics fremtid. Den portugisiske træner er nemlig sikker på, at den svenske landsholdsangriber kommer til at skifte den røde Djævel-trøje ud med en ny, når næste sæson starter efter sommerferien.

Kong Zlatan, som Ibrahimovic også kaldes af nogen, har i det seneste stykke tid været tæt på at lægge støvlerne på hylden flere gange. Sidste sæson fik han en alvorlig skade, der tvang ham til at se fodbold fra sidelinjen i flere måneder og nu er der endnu en skade, der driller. Han har rundet 36 år og derfor ville det måske være en mulighed at skrue ned for fodbolden på højeste plan. Måske lægger han støvlerne på hylden, siger Mourinho. Men hvis han forsætter bliver det ikke i den røde del af Manchester, forsikrer den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træner.

Hovedpersonen selv, Zlatan Ibrahimvic, siger, at et skifte til den amerikanske storklub LA Galaxy er fristende.

Mourinho siger om Zlatans fremtid: “For Zlatan, så tror vi altid, at hans næste sæson, er han sidste. Det er det bare aldrig. Derfor kan vi ikke være sikre, men vi er alle ret sikre på, at det er hans sidste sæson i Manchester United. Det er dog hans egen beslutning om han har lyst til at stoppe karrieren eller fortsætte den andetsteds.”

“Jeg tror, at han gør ret i at vælge han liv, hans fremtid. Han er sådan en fantastisk spiller og han har haft en fantastisk karriere, men den forfærdelige skade har sat en stopper for han magi på banen det seneste stykke tid. Han ville have hjulpet os til at vinde flere kampe, det er jeg sikker på.”

“Denne sæson har været rigtig svær for ham. Er han skadet? Nej. Føler han sig total glad og lykkelig i klubben og som en del af holdet mht bidrag og status? Nej. Af den grund har han haft det svært og jeg forstår ham udmærket.”