Newcastle Uniteds kantspiller er nu officielt blevet spiller i den bedste tjekkiske fodboldrække. Læs mere her nedenfor . 

Det drejer sig om den unge kantspiller Rolando Aarons. Han har nu meget overraskende færddigjort et skifte – godt nok en låneaftale – til den tjekkiske klub Slovan Liberec. Det sker efter han ikke formåede at spille sig i Premier League truppen i Newcastle.

Den tidligere U20 engelske landsholdsspiller blev ikke inkluderet i den 25 mands store Premier League trup forud for denne sæson. Det betyder, at han ikke må spille for klubben i ligaen indtil januar næste år. Derfor er det også naturligt, at han prøver at søge væk fra Newcastle.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Aarons havde en mærkelig sæson i både 16/17 og 17/18. Sidste sæson formåede han dog at spille meget lidt for klubben i den næstbedste engelske række.

Åbenbart imponerede han den italienske Serie A klub Hellas Verona, der valgte at leje ham.

Det overraskende var så, at han ikke har fået noget trøjenummer i denne sæson og det har gjort det klart for ham, at han ikke er en del af Rafa Benitez’ planer i den kommende sæson i Premier League.

I slutningen af august, da han fik at vide, at han ikke var en del af Newcastle truppen, var det svært at skifte klub, fordi de fleste transfervinduer allerede var lukkede.

Men i løbet af sommeren blev han kædet sammen med et skifte til Bulgarien, men nu har han altså endeligt skrevet under med de tredobbelte tjekkiske mestre Slovan i stedet.

Han fik sin debut for Newcastle tilbage i august 2014. Siden da har Aarons alt i alt spillet 27 kampe for klubben og laver tilhørende fire mål. Han er stadig på kontrakt i Newcastle United indtil slutningen af 2020/21-sæsonen.