Andy Carroll er ifølge the Guardian på vej til at forlade West Ham til fordel for et af Englands bedste hold.

Andy Carroll har ikke spillet meget i West Ham i denne sæson, og var altså ikke engang med på bænken, da West Ham slog Huddersfield med hele 4-1. Det tyder altså på, at et skifte er under opsejling.

Og dette skulle i følge the Guardian være til de forsvarende engelske meste Chelsea, der søger at forstærke angrebet inden transfervinduet lukker.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 24: Andy Carroll #9 of West Ham United scores his team’s second goal during the Barclays Premier League match between West Ham United and Chelsea at Boleyn Ground on October 24, 2015 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Det har i denne sæson svinget meget for Conte og Chelsea, der i øjeblikket er at finde på 4. pladsen i Premier League, samt videre deltagelse i Champions League, hvor mægtige Barcelona venter. Derudover er man også stadig med i de to pokalturneringer, hvor der venter omkamp mod Arsenal og Norwich.

Conte har tidligere været ude og kritisere manglende bredde i sin trup, og nu er han altså også ude med kritik af kampprogrammet, da han synes, at to kampe om ugen er for meget.

Især angrebet har været meget påvirket, hvor Conte ikke har haft den store tiltro til Michy Batshuayi, så derfor har Alvaro Morata været nødt til at spille næsten samtlige kampe, og det har altså resulteret i et kæmpe formdyk. Derfor er Conte nu ude efter en ny angriber og det kunne sagtens blive Andy Carroll, der meldes tæt på en låneaftale med the blues.

Chelsea har nu spillet tre kampe i træk uden at score et eneste mål, så en angriber er nok det rigtige mål.

Chelsea har i dette transfervindue allerede forstærket sig med Evertons Ross Barkley, der dog har været ude med en skade i over et halvt år, men han skulle eftersigende være klar til at spille mod Norwich på onsdag.

Andy Carroll har tidligere spillet for Liverpool, hvor det ikke blev til den store succes.