Det er meget kontroversielt, men et skifte mellem de to Manchester-klubber er måske undervejs. Yaya Touré kan ifølge engelsk medie skifte den blå del af Manchester ud, med den røde.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-spilleren Yaya Touré’s agent Dimitri Seluk, har udtalt noget overraskende, ifølge engelske rygter. Tourés agent skulle have udtalt at han ikke forventer, at se den 33-årige midtbanespiller hos Manchester City efter sommerens transfervindue er lukket i.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Skysports skriver samtidig at Manchester United skulle have interesse, i den tidligere FC Barcelona-spiller. Så der kunne måske været et chokskifte undervejs. Det er på ingen måde populært i Manchester, når man forlader den ene Manchester-klub for at skifte til den anden.

Forlader Touré den blå del af Manchester, for at skifte til den røde?

Yaya Tourés agent skulle have udtalt at der ikke er nogen tvivl, om at skiftet ville være kontroversielt. Dog må det også understreges at Yaya Touré formentlig bare skal skifte til den klub hvor han ønsker at spille. Eftersom at han er 33 år gammel, og derfor ikke har vanvittigt mange år tilbage i benene.

Læs også: Kamp om AS Monaco-stjerne