Af Anders Lang Jensen

Italienske Antonio Conte står i spidsen for det succesfulde Chelsea-hold, og jagter forstærkninger frem mod, hvad der ligner en titelforsvarskamp i næste sæson.

Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images

Brasilianske Dani Alves skiftede i sommer på en fri transfer fra FC Barcelona til de italienske mestre fra Juventus. Den rutinerede højreback har været verdensklasse for den gamle dame, og specielt vil man huske ham for de netop overståede Champions League-semifinaler, hvor han spillede suverænt.

London-klubben Chelsea har fået øjnene op for, at den aldrende og hurtige back stadig har topklassen gemt i sig. Chelsea forbereder et sommerbud på Dani Alves. Det skriver engelske Express.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

Conte vil forstærke den defensive bredde i truppen, specielt da flere europæiske kampe selvfølgelig står på programmet for the blues i næste sæson. John Terry forlader Chelsea, og dermed har den italienske manager sammensat en ønskeliste til ejer Abramovic af nye spillere, der skal ind. Dani Alves står på denne liste.

Chelsea vil satse stort på Champions League-turneringen, og dermed skal der bruges rutinerede kræfter, der ved, hvad det handler om. Nu har man en spiller som Victor Moses på netop wingback-positionen, men man ser altså gerne en tilføjelse af den store stjerne.