Ifølge engelske medier er Real-manager Zinedine Zidane klar til at hente endnu en walisisk landsholdsspiller til kongeklubben. Arsenal har spilleren, Madrid-klubben vil have.

Af Anders Lang Jensen

forside-3

En forening med landsholdskammeraten Gareth Bale er måske, hvad Aaron Ramsey vil have. Kongeklubben i Madrid er i hvert fald klar til at købe midtbanemanden fri hos engelske Arsenal.

Real Madrid er blevet ramt af en forfærdelig transfer-dom, og derfor planlægger Los Blancos, at købe en bred trup, som skal hjælpe klubben mod en spansk ligatitel. Walisiske Aaron Ramsey er topprioriteten på Santiago Bernabeu.

Zidane har fået grønt lys fra præsidenten Florentino Perez, til at forstærke midtbanen. Ramsey, der var på turneringens hold til EM-slutrunden, er meget vellidt blandt trænerne i kongeklubben, og man mener, at waliseren kan spille næsten overalt på banen.

Midtbanemanden har været hårdt plaget af skader, og derfor er Ramsey ikke længere den stjerne, han var for år tilbage i sin gennembrudssæson. Derfor kan Real hente ham for en pris omkring de £25m.