Tottenham og Christian Eriksen gik i aftes videre i Europa League og Christian Eriksen spillede en afgørende rolle i sejren på 0-1 over FK Qarabag.

Det var i lange perioder en ret tam affære hvor Tottenham ikke viste den farlighed, der forventes af en favoritklub. Det virkede dog som en solid professionel indsats fra Tottenham omend en noget kedelig affære. De sidste 25 minutter var det helt tydeligt at FK Qarabag var trætte og havde svært ved at holde englændernes høje tempo. Det udnyttede Tottenham til fulde.

I 77. minut var der hjørnespark, som Christian Eriksen var manden bag at sende ind i feltet. Her stod Son Heung-Min godt placeret i starten af feltet, som snittede bolden let og den røg videre til Harry Kane der sikkert headede den ind bag målmanden.

LIVERPOOL, ENGLAND - FEBRUARY 10:  Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates scoring his goal with Christian Eriksen during the Barclays Premier League match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield on February 10, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Harry Kane og Christian Eriksen (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Bortset fra den danske involvering i det afgørende mål, så var det ikke en videre interessant kamp.

Kampen endte med 0-1 i Tottenhams favør!

Med det resultat er Tottenham videre Europa League.