Ja, det er ingen hemmelighed, at Citys to stjerneangribere på ingen måde har levet op til forventningerne. 

AF KRISTIAN PARIS 

Da Pep Guardiola i sommers overtog managersædet i engelske Manchester City førte det nogle relativt store omvæltninger med sig. Blandt andet en total udskiftning på målmandspositionen, hvor den engelske landsholdskeeper Joe Hart hurtigt blev stemplet som en mand, der var på vej ud af klubben.

Det endte med, at Joe Hart blev sendt til Torino på en et-årige lejeaftale. En handling, der af mange Man City fans synes uforstående, men blot blev accepteret som endnu en af succes managerens genistreger.

Det har vist sig at give gevaldigt bagslag. For i stedet blev Barcelonas første keeper Claudio Bravo hentet til den blå del af Manchester. Sammen med Willy Cabellero skulle de to så udgøre næste sæsons keeper makkerpar.

En duo, der for mange synes helt passende til et hold af City kaliber, men de har i den grad underpræsteret.

Derfor er det også blot naturligt, at den engelske storklub kigger sig om i Europa efter andre keepere, der fra næste sæson kan vogte tremmerne i Manchester.

Læs, hvem City har i tankerne under billedet.

(Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Den nyeste bud på, hvem City henter til sommer, spiller i Portugal, Benfica.

Navnet er Ederson og han er Brasiliens nyeste skud på stammen af lovende målmænd. Han sammenlignes sågar med Julio Cesar.

Ederson har faktisk indtil videre kun indkasseret ni mål i 20 liga optrædener, og derfor også holdt imponerende 14 clean sheets.

Ifølge det portugisiske fodboldmagasin A Bola, vil City blive nødt til at betale mellem 300 og 350 millioner danske kroner for skrive under med den brasilianske keeper.

Ederson skiftede i 2009 hjemstavnen Brasilien, Sao Paolo ud med portugisisk Benfica, og her har han imponeret så meget, at han spåes en fremtid som en af historiens dyreste keepere.