Læs om, hvilken spiller, der tidligere har været i Guardiolas søgelys, som Manchester City lige nu jagter. Han spiller for Benfica, og han er stjernen… 

AF KRISTIAN PARIS 

Benficas forsvarsspiller Nelson Semedo er indblandet i en transfer med Premier League klubben Manchester City, der formentlig henter forsvareren til sommer. Det bekræfter adskillige kilder i Portugal.

Pep Guardiola er ude efter defensive forstærkninger til sommer, når sommertransfervinduet åbner om en måneds tid. Specielt backs er der brug for i den blå del af Manchester.
Guardiola og co. håber lige nu på at skrive kontrakt med Arsenals Hector Bellerin, hvis altså deres forsøg på at hente Benficas backspiller skulle slå fejl.

 Sportschefen Txiki Begiristain er blevet set møde Benficas president,  Luis Filipe, i Torino, hvor
de begge var at finde for at se Champions League fodbold mellem Juventus og Monaco.
Mødet, der er gået viralt på de sociale medier, har bragt nyt liv til rygter om Citys interesse i
spilleren. Det portugisiske medie Ojogo, slår fast, at Benfica formentlig vil kræve i omegnen af
300 millioner danske kroner for Semedo, der også kædes sammen med Premier League
konkurrenterne Manchester United og den catalonske storklub Barcelona.

 

FBL-POR-LIGA-AROUCA-BENFICA

Højrebacken vil med sikkerhed tilføre Guardiolas mandsskab nogle defensive kvaliteter, eftersom klubbens nuværende backs Bacary Sagna og Pablo Zabaletas fremtid stadig er uvis eftersom ingen af dem har fået forlænget deres kontrakt, der udløber til sommer.

Guardiola ham selv har tidligere talt godt om Semedo, specielt da han var i Bayern, hvor han brugte adjektiverne “fantastisk spiller” og “god fremtid”.

Men Barcelona er dog alligevel stadig favoritter til at skrive kontrakt medden 23-årige spiller, og City vil derfor blive nødt til at kigge sig omkring efter et nyt transferemne.