Manchester Citys boss Pep Guardiola bekræfter, at en af klubbens spillere kommer til at spille mindre i fremtiden, fordi han skal være mere sammen med sin familie og i særdeleshed sin søn. 

AF KRISTIAN PARIS

Den spanske manager bekræfter, at hans landsmand, David Silva, kommer til at gå glip af klubbens træningstur til Dubai, fordi han skal være sammen med sin nyfødte søn.

Lige siden sønnen blev født for tidligt i januar i år, har Silva været inde og ude af truppen,fordi han er blevet nødt til at flyve til Valencia for at tilbringe tid med sin familie.

 (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Selvom han var tilgængelig og spillede for Man City i går aftes, da klubben mødte Stoke City, kommer han altså ikke til at deltage i klubbens træningsweekend i næste weekend i Dubai.

Manageren er blevet interviewet af engelske avis Daily Mail, hvor han har udtrykt forståelse for Silva, men også har forklaret, at Silva skal gøre sig klar over, at han også skal huske at træne, så hans krop er klar til at spille kampe.

“Han er bare stærk. Vi har sagt mange gange, at familie er den vigtigste ting. Han har lyst til at være her, men nogle gange er han nødt til at tage tilbage for at se sin søn og sin kone. “

 

“Han ved, at han skal træne, for ellers kan man ikke blive ved med at spille. Han træner alene, hver gang han er i Valencia. Han kom tilbage i torsdags efter Basel kampen, fordi han ville træne, og derfor spillede han i går mod Stoke City. ” , slår den tidligere Barcelona og Bayern München manager fast  interviewet.

Manchester City skal næste gang spille mod Everton, hvor de skal prøve at bevare forspringet i den hjemlige liga, Premier League.