Manchester City vandt i sidste sæson Premier League. Adskillige spillere gjorde indtryk og nu vil en af dem have en betydelig lønforhøjelse.

Det er den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling, der angiveligt har bedt Manchester City om en lønforhøjelse. Flere medier skriver, at det drejer sig om en lønforhøjelse på hele 1 millioner kroner om ugen…

Sterling er lige nu på en kontrakt med City, der sikrer ham 1,75 millioner kroner om ugen. Den kontrakt udløber i sommeren 2020 og nu vil han have en ny. Sidste sæson var nemlig hans bedst hidtil som professionel fodboldspiller.

I følge den britiske avis er den 23-årige kantspiller godt tilpas i Manchester og han ønsker derfor at blive i City i lang tid fremover.

. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Kevin De Bruyne er lige nu den bedst betalte spiller i Manchester City. Sterling er ikke ude efter den samme løn, men han mener dog, at han har fortjent en ny og meget forbedret kontrakt. Om han får den må den næste tid vise sig.

Bruynes kontrakt er sat sådan sammen, at jo bedre han spiller på banen jo bedre kontrakt får han og jo flere penge tjener han. Det kan dog godt være, at Sterlings kontrakt er det samme, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Den tidligere Liverpool spiller spillede som sagt sin bedste sæson hidtil i karrieren før sommerferien. Han formåede at lave hele 18 mål i City s jagt på mesterskabet i Premier League. Denne sæson har han også startet godt. Han har lavet to mål i tre kampe for City og det er en god start på en sæson, hvor klubben skal forsvare deres mesterskab.

Sterlings bidrag til mesterskabet i sidste sæson kommer formentlig til at spille en rolle i hans nye kontrakt med Manchester klubben.