Argentina led natten til fredag et 0-2 nederlag imod Equador, et nederlag som kostede langt mere end de 3 point. Argentinas stedfortrædende 10’er Sergio Agüero pådrog sig efter sølle 24 minutter en skade og måtte skiftes ud.

Agüero havde en forrygende sidste weekend, hvor han med sine 5 mål imod Newcastle endnu engang beviste, at han er en af verdens bedste angribere. Den argentinske superangriber får desværre ikke lov til at forsætte momentum lige med det første, da han torsdag nat dansk tid pådrog sig en læg skade.

Argentinas landstræner Gerardo Martino bekræftede senere Agüeros skade:

“Han har gået rundt med et slag på benet, og vi har har i løbet af ugen taget godt vare på ham. Han bevægede sig fint rundt på banen, men uheldigvis følte han ubehag og vi kommer nu til at miste ham.”

“Jeg har ikke snakket med doktoren, men jeg kan bekræfte at skaden ikke er den samme, som den han har båret rundt på i klubben” udtalte Gerardo Martino.

Det argentinske fodbold forbund udtalte senere, at Agüero led af en muskel skade i hans venstre ben og at han (red. Kun Agüero) fredag skulle undersøges yderligere.

Agüeros egen prognose

Hovedpersonen selv regner da heller ikke med at komme til at spille fodbold lige foreløbet. Han mener, at en pause på omkring en måned vil gøre udslaget for ham.

“Jeg vil forsætte min behandling hos AFA. Det vil nok tage en måneds tid at komme sig ovenpå skaden alt efter hvordan at den udvikler sig.”

“Jeg har spillet meget på det sidste, og har været i tvivl helt til sidste minut (Angående torsdagens kamp), men som spiller ønsker du altid at spille, også selvom at du aldrig ved hvad der kan ske” udtalte Agüero ifølge ESPN.

Skadens betydning

Skadens betydning får store konsekvenser for både Manchester City og den argentinske angriber. Stjernen står nu til at misse vigtige Champions League kampe, derbyet i Manchester om et par uger og Premier League kampene den næste måned.

Agüero er skal dog ikke sidde alene sidelinjen. Hans holdkammerat i Manchester City, David Silva, pådrog sig i gårsdagens kamp for Spanien en ankel skade og er ifølge Goal.com ude i op til en måned.

Pellegrini får dermed noget af en opgave for, når han i den kommende måned skal stille holdopstillingen uden to af sine helt store stjerner.