Manchester City ser ud at slå både Liverpool og Chelsea i kampen om en af Serie A bedste målmænds underskrift. 

Af Kristian Paris 

I sommers blev Joe Hart sendt til Serie A klubben Torino og ind kom Barcelonas Claudio Bravo som hans erstatning.

Det var et modigt træk af Guardiola dengang, og det er et af managerens ændringer, der ikke har givet pote. Bravo har mildest talt været en katastrofe, og det er ikke blevet meget bedre af, at andenkeeperen, Willy Caballero, har taget over…

Derfor er Pep også på udkig efter en ny keeper, der skal indtage målet i det engelske. Et af de varmeste navne til at overtage pladsen er Inters 32-årige målmand Samir Handanovic.

Samir Handanovic er tidligere blevet kædet sammen med andre Premier League klubber som Chelsea og Liverpool, der ligeledes har lidt under målmandsudfordringer.

Serie A veteranen har slået sig fast som en af Europas bedste målmand, og har vogtet stængerne i Inter fra 2012. Han har spillet over 150 kampe for italienerne.

Handanovic er 33 år nu og begyndte karrieren i Slovenien og røg senere til Italien, hvor han først gang spillede for Udinese.

Rygterne om keeperen er mange. Han har for nylig byttet agenten ud med den selv samme, som tidligere hentede Stevan Jovetic og Matija Nastasic til de blå fra Manchester. To spillere, der i dag ikke er at finde i City. Dette tyder på, at et skifte til det engelske kunne være under opsejling.

Alligevel vil City opleve stor modstand fra rivalerne fra Liverpool og Chelsea.